0724.089.471
021.346.0994 /95/96

Noutati
NOUTATI

Left

Cariere   Echipa noastra este in cautare de noi membri dornici de a se integra in colectivul Miral Instal. Atentiia noastra se concentreaza catre recrutarea candidatilor cu potential, dar si perfectionarea angajatilor prin cursuri, scolarizari si schimburi de experienta. Daca doresti sa te alaturi echipei Miral, poti completa formularul de mai jos. Chiar daca job-ul dorit de tine nu se regaseste in lista activa, poti trimite cv-ul si de indata ce un post similar va fi disponibil, vei fi contactat de catre un reprezentant al companiei. CV-ul se trimite pe mail la adresa: resurse.umane@miralinstal.ro sau poti aplica completand formularul de mai jos.

Posturi vacante:

Instalatori, sudori, ingineri autorizati ANRE, personal calificat in domeniul instalatiilor de gaze naturale, termice si apa canal.

Inginer instalatii in constructii
Cerinte: cu experienta in organizarea si urmarirea productiei pentru lucrari de executie retele de distributie gaze naturale ( bransamente si conducte si instalatii de utilizare), cu autorizatii ANRE: EGIU si EGD in termen de valabilitate, cu permis de conducere. Constituie avantaj orice alte autorizatii detinute (ISCIR etc).
Subinginer/inginer montare, instalare punere in functiune si service centrale termice
Cerinte: autorizatii in termen de valabilitate ISCIR, RSL si RVT, permis de conducere, constituie avantaj autorizatia RSVTI.
Instalator tehnico-sanitare si gaze
Cerinte: experienta minimum 3 ani, carnet auto, constituie avantaj diploma de bacalaureat.

Nume

Telefon

Email

Observatii

Postul pentru care aplici

Incarca CV