0724.089.471
021.346.0994 /95/96

Noutati
NOUTATI

Left

Servicii             Calitatea si siguranta in exploatare a instalatiilor de gaze naturale sunt asigurate de obtinerea autorizatiilor ANRE ce atesta competenta si specializarea firmei in domeniu. Este important de mentionat faptul ca instalatiile de gaze naturale trebuie executate numai de firme autorizate ANRE. Cautarea unei firme ce indeplineste aceste criterii este primul pas necesar pentru a alege ce companie va poate oferi servicii de proiectare si executie instalatii gaze naturale.

Miral Instal Company detine urmatoarele tipuri de autorizatii ANRE:

  • EDI- executie, verificare si revizie instalatii de utilizare a gazelor naturale cu presiuni mai mici sau egale cu 6 bar;
  • PDS- proiectare sisteme de distributie;
  • EDS- executie sisteme de distributie;
  • PDI- proiectare instalatii de utilizare a gazelor naturale cu presiuni mai mici sau egale cu 6 bar.

            Unul din avantajele clientilor nostri consta in posibilitatea de a beneficia de servicii complete, ce permit indeplinirea tuturor fazelor necesare executiei instalatiilor de gaze naturale, de la proiectare, obtinere autorizatii, la executie, verificari si revizii. Intreaga gama de servicii aferente domeniului in care activam, incepand cu lucrarile de tip instalatie de utilizare, statii si posturi de reglare-masurare, extinderi si bransamente, inlocuiri conducte si bransamente si terminand cu interventii/reparatii ale retelei de distributie sunt executate utilizand echipamente performante. Investim constant in achizitionarea echipamentelor de ultima generatie pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite, cat si pentru a facilita procesul de executie al lucrarilor.